Prova på

Vi älskar dans och hoppas kunna inspirera och hjälpa dig att hitta den dansstil som passar dig bäst. Det kan vara svårt att veta vilken stil man gillar innan man provat, därför påbörjar vi alltid våra terminer med en prova-på-vecka. Under prova-på-veckan är man välkommen att provdansa så mycket man vill, och så många dansstilar man vill, gratis.

I vanliga fall krävs inga föranmälningar utan det är bara att komma och prova alla klasser som inte redan är fullbokade. Men i höst misstänker vi att att vi fortsatt är påverkade av Corona därav behöver man anmäla sig om man vill komma och prova –  för att vi inte ska bli för många i lokalen.

När man anmäler sig till vår ”prova-på” paxar vi den plats till dig/ditt barn som du anmält dig vilja prova-på. Platsen är paxad i en vecka efter den dagen man haft sin prova-på-gång. Vill man fortsätta dansa behöver man gå in via hemsidan och göra en anmälan. Har vi inte fått in en anmälan från dig efter 7 dagar släpps platsen till nästa person på tur.

Man kan prova alla klasser som finns på vårt prova-på -schema, finns inte klassen på prova-på-schemat betyder det att den är full och då kan man tyvärr inte prova på klassen.

 

Var: Kastanjevägen 22, Lomma

När: Vecka 36

Pris: Gratis

Hur anmäler jag mig till prova på: Kopiera in nedan text i ett mail och fyll i korrekta uppgifter. Skicka därefter mailet till dansilomma@gmail.com

Därefter bekräftar vi via mail inom 24h om du har fått en plats på vår prova-på

”PROVA PÅ

FÖR OCH EFTERNAMN PÅ DELTAGARE:

FÖDELSEÅR PÅ DELTAGARE:

KLASS/ER MAN VILL PROVA PÅ:

MOBILNUMMER TILL MÅLSMAN: ”

Missar man prova-på-veckan så kan man prova kommande veckor mot en avgift på 100:- per barn och klass och 130:- per vuxen och klass.