Om studion

Rörelseglädje och hög kvalitet på såväl tekniken som den konstnärliga aspekten av dans är det vi eftersträvar.

Dans i Lomma erbjuder dans uppdelat i olika åldersgrupper och svårighetsgrader.

På Dans i Lomma är alla välkomna. Eleven står i centrum och alla ska bli sedda. Vi skrattar tillsammans och jobbar hårt. En disciplinerad men hjärtlig ton råder i danssalen. Här utvecklas vi tillsammans och lär av varandra. Vi behandlar varandra och vår danssal med stor respekt så att alla ska trivas så bra som möjligt.

 

Vårt motto är: ”Dans räknas” och visst gör den det, inte endast bokstavligt (5, 6, 7, 8)  utan även på ett större plan, dans är viktigt på så många olika sätt.

Dans är ett utmärkt sätt att motionera på, eftersom dans ger styrka, smidighet, kroppskännedom och ökat blodflöde men det är också ett kreativt sätt att utforska sitt eget uttryck på. Dans  förenar kroppen med tanken och känslorna. Men det vi kanske ändå tycker är det bästa med dans är att den även kan ge oss en förbättrad självkänsla, nya vänner och en känsla av tillhörighet.

Lokalen på Strandvägen 89, som vi renoverade upp och där allt startade den 16november 2015

 

BILD
Vår nya lokal på Kastanjevägen 22

 

Vi jobbar för att danssalen ska tillhandahålla en trygg och säker miljö där barn, ungdomar och vuxna kan blomstra, växa och uppmuntrar till att utforska sitt eget uttryck.