Om oss

Vårt motto är: ”dans räknas” och visst gör det det, inte endast bokstavligt utan även på ett större plan, dans är viktigt på så många olika sätt.

Dans är koordinerade kroppsrörelser, ofta rytmiska och till musik. Varje rörelse innehar möjligheten att vara en dans. Dans förekommer dels som konstprestation, dels som sällskapsnöje i många växlande former. Dans är ett utmärkt sätt att motionera, eftersom den ger styrka, smidighet, kroppskännedom och ökat blodflöde men det som vi på Dans i Lomma älskar så mycket med dans är att den även kan ge oss en förbättrad självkänsla, nya vänner och en känsla av tillhörighet.

Danssalen tillhandahåller en säker miljö där barn och ungdomar kan blomstra och växa och uppmuntras till att utforska sitt eget uttryck.

Här är alla hjärtligt välkomna. Eleven står i centrum och alla ska bli sedda. Vi skrattar tillsammans och jobbar hårt. En disciplinerad men hjärtlig ton råder i danssalen. Här utvecklas vi tillsammans och lär av varandra. Vi behandlar varandra och vår danssal med stor respekt så att alla ska trivas så bra som möjligt.

Dans i Lomma erbjuder dans uppdelat i olika åldersgrupper och svårighetsgrader.