Lärare

Elna – Jazz, balett, contemporary och barndans

Grundare av Dans i Lomma.
Elna är utbildad i Stockholm och New York, skolad i de klassiska stilarna. Även internationellt certifierad i New York inom Pilates. Hon har bland annat dansat på scener som Skansen och Moderna Dansteatern i Stockholm. På Symphony Space och i TV för Good Morning America i New York. Elna har undervisat från och till sedan 2008

Elna är en sprudlande person som älskar att röra på sig. Att få barn och vuxna att känna lust i rörelse är det bästa hon vet.

Graciette –  Contemporary

Graciette är utbildad vid Dans och Cirkushögskolans balettpedagoglinje  i Stockholm, men har även utbildning från München och New York. Graciette har jobbat som dansare i reklaminspelningar och filminspelningar samt i olika uppsättningar såsom Hanji Fashion show på Dansmuséet i Stockholm samt med Arméns musikkår på Berwaldhallen i Stockholm. Hon har varit verksam danspedagog sedan 2011 och har undervisat barn upp till vuxna i många olika sammanhang såsom skola, kollo, events och i samband med turnéer.

För Graciette är dansen ett fint sätt att mötas och inspireras. Alla kan dansa! Graciette är en passionerad/entusiastisk person som älskar att lära ut dans. På hennes klasser får du känna dig upprymd, stark och modig

Louise – Balett

Louise är utbildad inom balett och jazz vid bland annat State University of Amazon i Manaus, Brasilien. Louise har dansat proffesionellt sedan 20års ålder och undervisat i mer än 10 år på många olika nivåer och har dansat för Amazon Folkloric State Dance Company.

Hon har lång erfarenhet på scenen som solist i klassiska balletter. Repertoaren inkluderar solon i baletter som Don Quijote, Le Corsaire och La Bayadère och operaer som Aída, Lo Schiavo och Amazonas Forest. Hon har även deltagit vid flertal ballett- och jazztävlingar såsom som Passo de Arte och Festival de Dança de Joinville i Ballet, Lyrical Jazz och Modern Jazz. Hon undervisar främst i den ryska balettskolans metodik

Louise mål som pedagog i både grundläggande och avancerade aspekter av dans är att hjälpa eleverna att växa i klassen och utveckla sig som individer och vänner.

Carolyn – Street

Carolyn är utbildad i Venezuela och Colombia inom dancehall, afrofusion, reggaeton och hiphop.

Nu dansar hon i the crew: Union Fyah Venezuela, ett av de största danshallcrew i Venezuela. Hon har representerat Venezuela runt om i världen, bland annat som en i balettbesättningen i Ecuador, som en urban dansare.  Hon har undervisat i sin stil i Sverige i ett år, och undervisar hon äntligen hos oss på Dans i Lomma.

 

Måns – Breakdance

Info kommer inom kort

 

Elias – Breakdance

Info kommer inom kort