Bra att veta

Information och vanliga frågor

 

Danskläder

Funderar du på vad du behöver för kläder på våra klasser i balett, jazz, contemporary, barndans eller street? Under fliken “Kurser” hittar du svaren!

Det finns danskläder att köpa på studion.

 

Inställda klasser

Om en lektion måste ställas in meddelas du per sms eller mail. Den inställda lektionen tas vanligtvis igen veckan efter terminens slut.

 

Kom i tid

Dansklassens starttid finns på den kallelse ni fått via mail. Vi vill att alla elever är ombytta och klara i god tid till klassens starttid. Försenad ankomst medför ett avbrott som bryter koncentrationen för de i gruppen som redan är på plats och osäkerhet hos de deltagare som kommer sent och värdefull lektionstid går till spillo

 

Kan man hoppa in i en kurs som redan har börjat?

Det går bra att i mån av plats starta under de tre första veckorna. Efter tredje veckan tar vi inte emot fler anmälningar så att gruppen får lugn och ro att utvecklas

 

Kvarglömt 

Upphittade saker – kläder, skor och dylikt – lägger vi på upphittat hyllan. Vid terminens slut /sommar och vinter – skänks allt som inte hittat tillbaka till sin ägare, till klädinsamlingar.

 

Hur gör jag om mitt barn inte vill fortsätta med sin danskurs?

I våra anmälningsvillkor hittar ni de villkor vi tillämpar. Vi erbjuder gratis prova-på-vecka då man får chans att gratis prova innan man bestämmer sig.

För de yngsta deltagarna tillämpar vi våra anmälningsbestämmelser avseende att anmälan är bindande, på ett lite mjukare sätt. (Litet barn är enligt oss upp till 5år) Ett litet barn kan inte föreställa sig allt vad det innebär med att dansa i grupp, och grunden för dans här hos oss är att det ska vara roligt! Det kan finnas olika skäl till varför det inte fungerar. Kontakta oss, vi hjälper gärna till att försöka rätta till det som inte stämmer.

 

Filma/fota

Ja, barnen är fantastiska! Men vi vill inte att ni fotar och filmar dem under klass. Detta då inte alla barn vill eller kan vara med på bild. Innan och efter kan ni fota ert barn men var restriktiva med att publicera bilder på sociala medier där andra barn finns med.

 

Sitta utanför danssalen eller gå ifrån?

När barnen är 4-5 år rekommenderar vi att förälder/annan ansvarig för barnet sitter utanför danssalen under klassens gång.
Känner sig barnet trygg med att ansvarig vuxen går ifrån är det ok, dubbelkolla då att vi har korrekt telefonnummer samt  ha telefonen nära med ljudet på så att ni kan infinna er snabbt på plats ifall en situation som kräver ansvarig vuxen/förälder på plats skulle uppstå.