CORONA

Vi har dans fysiskt på plats i höst, i våra lokaler på Kastanjevägen 22.

Under hösten kommer det fortsatt finnas möjlighet att dansa hemma via länk tom 30/9. Sms mig en mailadress (Elna – 0739193454) minst 4h innan er klass börjar så skickar jag iväg en möteslänk som man kan dansa hemma till. Viktigt är att man har kameran på och ljudet av.

DETTA GÄLLER:

Alla oavsett ålder:

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter utan ska stanna hemma. Detta gäller både dig som elev och medföljande vuxen (givetvis även våra danslärare) Kommer man till klass med symptom kommer vi att skicka hem er.
  • Tvätta eller sprita händerna noggrant före och efter dansklass.
  • Dela inte vattenflaskor.

Alla våra danslärare tvättar/spritar händer innan, efter samt mellan varje dansklass. Det är viktigt att även du gör detta.

Under hösten kommer vi att fortsätta praktisera:

  • Vuxna som väntar på mindre barn ska hålla avstånd till varandra och i största möjliga mån vänta utanför, utomhus
  • Vi har intensifierat och ökat på städrutinerna i våra lokaler. Studion städas dagligen. Balettstänger, ytor och dörrhandtag spritas dagligen.

Vi följer löpande utvecklingen och kan snabbt ta nya beslut utifrån myndighetens och regeringens rekommendationer. Vi kommer att meddela er vid beslut som påverkar er. Beslut som som tas med mindre än 24h varsel kommer meddelas via sms –  beslut som tas med mer än 24h varsel kommer att uppdateras på hemsidan.

För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida.