VÄLKOMMEN TILL DANS I LOMMA

Välkommen till Dans i Lomma

Dans i Lomma startades hösten 2015 av Elna Dahlsjö i en mindre lokal på Strandvägen 89, 2020 hade vi vuxit ur vår lilla lokal och flyttade studion till en större lokal på Kastanjevägen 22 där vi nu är verksamma

Dans i Lomma är en varm, familjär dansstudio som erbjuder dans uppdelat i olika stilar, åldersgrupper och svårighetsgrader. Rörelseglädje och hög kvalitet på såväl tekniken som den konstnärliga aspekten av dans är det vi eftersträvar med mottot ”Dans räknas”
Dans är viktigt på så många olika sätt. Förutom att det är ett utmärkt sätt att motionera på som ger styrka, smidighet, kroppskännedom är det också ett kreativt sätt att utforska sitt eget uttryck på. Dans förenar kroppen med tanken och känslorna. I bästa fall leder det även till en förbättrad självkänsla, nya vänner och en känsla av tillhörighet.

På Dans i Lomma är alla välkomna. Eleven står i centrum och alla ska bli sedda. Vi skrattar tillsammans och jobbar hårt. En disciplinerad men hjärtlig ton råder i danssalen. Här utvecklas vi tillsammans och lär av varandra. Vi behandlar varandra och vår danssal med stor respekt så att alla ska trivas så bra som möjligt.

Under vårterminen är vårt huvudfokus tekniken och under höstterminen fokuserar vi mer mot scen, kostym och föreställningsarbete. Varje år avslutar vi med en vinterföreställning på Lunds Stadsteater, så även i år.

Välkomna till oss på Dans i Lomma