VÄLKOMMEN TILL DANS I LOMMA

(På bild Alma, Lykke och Frieda, dansat på Dans i Lomma sedan 2017)
Dans i Lomma är en varm dansstudio som erbjuder dans uppdelat i olika stilar, åldersgrupper och svårighetsgrader. Varje år avslutar vi med en vinterföreställning på Lunds Stadsteater.

 

Rörelseglädje och hög kvalitet på såväl tekniken som den konstnärliga aspekten av dans är det vi eftersträvar med mottot ”Dans räknas” och  visst gör den det, inte endast bokstavligt   utan även på ett större plan, dans är viktigt på så många olika sätt. Förutom att det är ett utmärkt sätt att motionera på som ger styrka, smidighet, kroppskännedom och ökat blodflöde är det också ett kreativt sätt att utforska sitt eget uttryck på. Dans förenar kroppen med tanken och känslorna.  Den kan även hjälpa oss med förbättrad självkänsla, nya vänner och en känsla av tillhörighet.

 

På Dans i Lomma är alla välkomna. Eleven står i centrum och alla ska bli sedda. Vi skrattar tillsammans och jobbar hårt. En disciplinerad men hjärtlig ton råder i danssalen. Här utvecklas vi tillsammans och lär av varandra. Vi behandlar varandra och vår danssal med stor respekt så att alla ska trivas så bra som möjligt.

 

Välkomna till oss på Kastanjevägen 22 i Lomma

 

Anmälan inför vårterminer öppnar 1 december
Anmälan inför höstterminer öppnar 1 juni