INGA KLASSER PÅ STUDION PGA COVID19-VI FORTSÄTTER ATT UNDERVISA GENOM LÄNK, VI SÄNDER ONLINE ALLA VÅRA DANSKLASSER FRÅN OCH MED TISDAGEN DEN 17 MARS

Dans i Lomma har med hänsyn till COVID-19 beslutat att stänga ner studion tills vidare, vi strävar efter en trygg miljö och vill göra det vi kan för att minska smittspridningen i vårt samhälle av coronaviruset.

Den tillfälliga lösningen: att sända alla dansklasserna online samma tid som de skulle ha varit på studion. Vi dansar tillsammans, på distans.

Såhär går det till:
Samma tid som du skulle ha haft din dansklass kommer det ett mail till den mailadress du använde vid registreringen. I mailet finns en länk. Klicka på länken.

Vi håller i undervisningen på studion – du dansar hemma i vardagsrummet. Kom i tid/öppna länken i tid så att du inte missar uppvärmningen. Länken är aktiv under den tid som din ordinarie dansklass är + 30 min.

Vi hoppas såklart att allt återgår till det normala snart igen, vi saknar alla våra fina dansare på studion – men tills dess ses vi via länken 🙂