BARNYOGA I HÖST, 4 tillfällen, start 5oktober

I höst har vi även barnyoga på schemat

I barnyoga får barnen röra på sig, leka, vara kreativa och lära sig enkla verktyg som de kan använda sig av för att må bättre i vardagen. Barnyoga är en prestationsfri zon. Det är en tillåtande plats där barnens välbefinnande ökar genom att de får leka, lära, lyssna och vara precis som de är

Den kanske största skillnaden mellan barnyoga och andra aktiviteter är att det inte finns något tävlingsmoment eller prestation på att det ska se ut eller vara på ett visst sätt. Fokus ligger på att må bra, varva ner och använda kroppen fysiskt samtidigt som fantasin får ett kreativt spelrum. Att låta yogan bli vad den blir helt enkelt.

Yoga för barn kan till exempel göra att barnen blir mer medvetna om sina känslor, får bättre självförtroende och lättare att koncentrera sig. Andra effekter är ökad fysisk smidighet, koordination, balans och mer energi. När barn lär sig teknikerna i yogan kan de precis som vuxna möta livets utmaningar lite lättare, de lär sig vad de kan göra när någon situation känns jobbig.

Barnyoga 6-9 år (även äldre åldrar är välkomna om man är medveten om att klassen är gjord utefter 6-9 åringars förutsättningar)

Lördagar: kl.15.00-15.50

Start: 5 oktober

Anmälan: Skicka ett mail till dansilomma@gmail.com med nedan info

Barnets namn:

Förälders namn:

Mobilnummer:

Adress:

Välkomna!